SketchUP Pro лицензи

Лесният и приятелски софтуер за 3D проектиране

Благодарение на уникалния подход при създаването на 3D геометрия, SketchUP Pro е лесен, интуитивен и бърз за употреба. Стандартните задачи по създаване на геометрия отнемат в пъти по-малко време от колкото при традиционните CAD софтуерни продукти.

Простия, приятелски интерфейс и малкото, но функционални инструменти правят SketchUP Pro много бърз за овладяване и идеален избор за хора, нямащи опит с 3D софтуер. В същото време SketchUP Pro е сериозен професионален софтуер с огромна функционалност.

Отличната съвместимост с други софтуерни продукти, големия избор от разширения, богатата 3D библиотека и лекотата на работа го правят предпочитан инструмент на многобройни професионалисти от най-различни сфери – архитекти, ландшафтни архитекти, урбанисти, интериорни дизайнери, продуктови дизайнери, гейм дизайнери, строителни инженери, дърводелци и т.н. SketchUP се използва също от филмови режисьори, комикс артисти и дори криминалисти. Неслучайно мотото на SketchUP е „3D за всеки“.

3D Warehouse - богатата библиотека за безплатни 3D модели на SketchUP

Основните предимства на SketchUP:

  • Уникален подход за създаване и манипулиране на 3D геометрия – осигурява максимален резултат чрез малко на брой мултифункционални инструменти и минимален брой команди.
  • Мислене и експериментиране директно в 3D пространството – SketchUP позволява напълно да се отдадете на проектирането, а не върху техническите затруднения и предизвикателства поднасяни от усложнените CAD софтуерни продукти.
  • 3D Warehouse – Най-богатата библиотека за 3D модели в света. Напълно безплатни и готови за директно използване във Вашия проект.
  • Надграждане на възможностите спрямо вашите нужди – Extension Warehouse осигурява огромен набор от разширения за всякакви специфични задачи.

LayOut – Лесният нчин за създаване на проектна документация

Допълнителните преимущества на SketchUP Pro:

  • Възможност да използвате SketchUP напълно легално за комерсиални проекти.
  • Техническа поддръжка по имейл или телефон.
  • Богати възможности за импорт и експорт в различни формати – Отлична интеграция с AutoCAD и много други софтуерни продукти.
  • LayOut – Допълващ софтуер за създаване 2D документация за печат и презентация. Оформяне на планове, изгледи, разрези и перспективи изцяло на базата на жива връзка със 3D модела създаден в SketchUP.
  • Други допълнителни функционалности и BIM инструменти.

Цени

Свържете се с нас за допълнителна информация и ценови предложения.