Курс по Adobe Illustrator за ландшафтна архитектура

Програма

Когато става въпрос за оцветяване и оформяне на добре изглеждащ план, възможностите на AutoCAD са силно ограничени. Тук на помощ идва Adobe Illustrator – най-популярният софтуер за създаване и редактиране на векторна графика. Чрез този курс ще научте как да създавате бързо и лесно грабващи окото планове, схеми, диаграми, и разнообразни печатни материали. Той е предназначен основно за ландшафтни архитекти и за студенти по специалността, но може да бъде много полезен, както на архитекти, така и на урбанисти. След курса ще можете:

  • Да подготвяте и импортирате DWG чертежи в Adobe Illustrator;
  • Да оцветявате и оформяте планове, няколко пъти по-бързо и по-красиво, от колкото при използването на стандартните методи в AutoCAD;
  • Да добавяте нови ефекти и елементи;
  • Да създавате впечатляващи аналитични схеми и диаграми;
  • Да аранжирате постери и табла готови за печат;
  • Да оформите PDF портфолио или публикация;
  • Да създавате PDF презентации;
  • Да създавате векторни лога и символи;
  • Да използвате всички специфични инструменти на Adobe Illustrator, предназначени за графични дизайнери.

Кога

Ако се интересувате от този курс ни пишете на info@graphicground.com и ние ще ви уведомим своевременно за предстоящи издания.

Къде

Уроците се провеждат в нашия учебен център, намиращ се на удобна локация, на метри от метростанция „Европейски съюз“. Разполагаме с най-висок клас компютърна техника за всеки курсист и иновативна система за индивидуално съдействие от страна на лектора. Местата на всеки наш курс са ограничени до 8. Така всеки получава максимално индивидуално внимание.

Дистанционно участие

Благодарение на нашата система за „дистанционно присъствие“ може да вземете участие във всеки наш курс, където и да се намирате. Свържете се с нас за допълнителни подробности.

Сертификат

След полагане на финален тест и решаване на практическа задача, нашите курсисти получават легитимен сертификат с индивидуален номер.

Цена, начин на заплащане и записвания

Tаксата за участие е в размер на 550 лв. Тя може да бъде заплатена на две равни вноски – едната преди започване и другата след края на първата седмица от курса. Заплащането става както на място, така и по банков път. Издаваме и фактури.

  • Ако сте учащ/студент се възползвате от 15% отстъпка.

За да се запишете, просто ни пишете на имейл: info@graphicground.com или се обадете на: 0893 012 372. Не забравяйте да споменете двете си имена и телефонен номер.

Остави коментар