Безплатен семинар „SketchUP – интуитивно 3D проектиране”

След много успешния семинар „SketchUP – 3D проектиране за всеки” в рамките на миналогодишното издание на „Българска строителна седмица”, учебен център Graphic Ground  и Inter Expo Center имат удоволствието да Ви поканят на безплатен семинар на тема „SketchUP – интуитивно 3D проектиране”. Лекциите имат за цел да запознаят проектантите от различни специалности с най-ефективните и интуитвни методи за триизмерно моделиране, визуализация и документация. Събитието ще се проведе в рамките на международното изложение за енергийно ефективно, екологично и функционално строителство Българска строителна седмица 2018 (07-10 март).

Входът е свободен. За да се регистрирате моля попълнете формата най-долу. Местата за събитието са ограничени.

Кога

10.03.2017 г. (събота)
10:00 ч.

Къде

Inter Expo Center, Зала 3
София, булевард Цариградско шосе 147,
Конгресната сцена на Българска строителна седмица

Програма:

  • 10:00 – 10:15 – Регистрация
  • 10:15 – 11:00 – SketchUP и LayOut. Най-приятелската комбинация за 3D проектиране и докуметация
  • 11:15 – 12:00 – Силата на разширенията – хилядите възмозности за надстройка на SketchUp
  • 12:15 – 13:00 – Фотореалистична визуализация с V-Ray за SketchUp

Теми:

SketchUP и LayOut. Най-приятелската комбинация за 3D проектиране и докуметация

В първата част на семинара ще се запознаете с уникалния подход на SketchUP за създаване на 3D геометрия по най-интуитивния за човека начин. Ще видите и как в комбинация с LayOut ще може да създадете цялостна презентация на всеки проект, включваща двуизмерни ччетежи, изгледи, разрези, планове и перспективи.

Силата на разширенията – хилядите възмозности за надстройка на SketchUp

Във втората част на семинара ще размерете как SketchUP се е превърнал в платформа, която може да бъде конфигурирана сряму вкуса и специфичните нужди на всеки потребител. Всичко това се случва благодарение на хилядите безплатни и платени разширения от независими разработчици.

Фотореалистична визуализация с V-Ray за SketchUp

Последния сегмент на семинара ще бъде посветен на създаването на впечатляващи фотореалистични визуализации директно в SketchUP. Ще видете последните новости във V-Ray 3.6 за SketchUp и как се случва настройката на светлини материали.

Лектор

ланд. арх. Стоян Начев

Благодарим на всички за големия интерес към събитието. Свободните места са изчерпани и регистрацията е затворена. Ако искате да научавате първи за други подобни събитя, харесайте нашата facebook страница.

Loading Map….

Регистрация

Места за събитието са ограничени. За да запазите своето място, моля попълнете формата по-долу:

Свободните места са изчерпани.