Учебен център Graphic Ground  и Inter Expo Center организират безплатен семинар на тема „SketchUP – 3D проектиране за всеки”, който да има за цел да запознае проектантите от различни специалности с най-ефективните методи за триизмерно проектиране и визуализация. Събитието ще се проведе в рамките на Българска строителна седмица 2017 (15-18 март).

Входът е свободен. За да се регистрирате моля попълнете формата по-долу. Местата за събитието са ограничени.

Кога

17.03.2017 г. (петък)
15:00 ч.

Къде

Inter Expo Center, Зала 3
София, булевард Цариградско шосе 147,
Конгресната сцена на Българска строителна седмица

Програма:

  • 15:00 – 15:15 – Регистрация
  • 15:15 – 16:00 – Интродукция в SketchUP, SketchUP за 3D визуализация
  • 16:15 – 17:00 – SketchUP за архитектура, SketchUP за интериорен дизайн
  • 17:15 – 18:00 – SketchUP за урбанизъм, SketchUP за ландшафтна архитектура

Лектор

ланд. арх. Стоян Начев

Интродукция в SketchUP, SketchUP за 3D визуализация

В тази част от презентацията ще се запознаете със SketchUP и неговия уникален подход за създаване и манипулиране на 3D геометрия, чрез който се постига максимална ефективност и бързина на работа. Ще разберете за вградените възможности за представяне на вашия проект, както и за фотореалистична визуализация с V-Ray.

SketchUP за архитектура, SketchUP за интериорен дизайн

Архитектите ще се запознаят с начините за бързо изграждане на 3D модел на базата на двуизмерни CAD чертежи, както и с много други специализирани техники и разширения. Интериорните дизайнери ще разберат защо, в световен мащаб, Sketch UP e най-предпочитаният, софтуер за проектиране на мебели, както и много специализирани съвети и трикове.

SketchUP за урбанизъм, SketchUP за ландшафтна архитектура

Последната чат от презентацията ще бъде посветена на проектантите, който боравят с обекти с голяма площ. Урбанистите ще разберат как да използват различните специализирани инструменти за анализи и градско планиране, както и възможностите да представят работата си красиво и достъпно. Ландшафтите архитекти ще се запознаят с разнообразните методи за генериране на терен и поставяне на растителност.

Повече за Българска строителна седмица

Българска строителна седмица 2017 ще се проведе от 15 до 18 март в Интер Експо Център – София. Изложението събира на едно място строителни предприемачи и изпълнители, архитекти и проектанти, търговци и дистрибутори на материали и техника, инвеститори, строителни експерти.

Loading Map….

Регистрация

Места за събитието са ограничени. За да запазите своето място, моля попълнете формата по-долу:

Свободните места са изчерпани.